HUNTER GEMEX Askartelukeskus

HUNTER GEMEX Askartelukeskus

Lisää kuvia

GEMEX on taikatapahtumia aivan silmiesi edessä! Yksinkertaista – koristele, loista ja käytä GEMEX -luomustasi muutamassa minuutissa. Askartelun uudet ulottuvuudet ovat saapuneet – tee omat jalokivesi ja asusteesi ja luo upeita kaulakoruja, rannekoruja, hiussolkia, sormuksia, korvakoruja, pantoja ja avaimenperiä!
Sisältö: askartelukeskus, kuorivalo, 50 g taikanestettä, koristeet x 6 tyylilajitelma, hiusklipsi x 2, rannekoru x 1, korvakorut x 1, sormus x 1, avaimeperä x 1, tarra-arkki x 1, sekoitusväline x 1, taikamassa x 2, hansikkaat x 1, silmukat x 1 pussi, ohjeet.
Varoitus! Ei sovi alle 3 -vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia, tukehtumisvaara. Poista kaikki pakkausmateriaalit kuten sidokset, laput ja ompeleet ennen kuin annat tuotteen lapselle. Käytä alkaliparistoja parhaan tuloksen ja pidemmän käyttöajan saavuttamiseksi. Käytä vain valmistajan suosittelemia paristotyyppejä. Aikuisen tulisi vaihtaa paristot. Älä yhdistele erityyppisiä paristoja, kuten alkali- ja standardiparistoja tai ladattavia ja tavallisia paristoja keskenään. Poista tyhjentyneet paristot lelusta. Älä hävitä paristoja talousjätteenä. Paristot voivat räjähtää tai vuotaa.
Näytä enemmän
Näytä vähemmän
  • Katso myös näitä
  • Arvostelut
  • Myymäläsaatavuus
MATTEL BARBIE ruokaauto

MATTEL BARBIE ruokaauto

Hinta: 139,99 €
BRUDER MAN TGA -hinausauto

BRUDER MAN TGA -hinausauto

Hinta: 103,99 €
BRUDER Scania R-Serie UPS

BRUDER Scania R-Serie UPS

Hinta: 89,99 €
BRUDER VOLVO A60H Dumpperi

BRUDER VOLVO A60H Dumpperi

Hinta: 79,99 €
BRUDER MAN TGA roska-auto

BRUDER MAN TGA roska-auto

Hinta: 74,99 €
FISHER-PRICE Potkuauto

FISHER-PRICE Potkuauto

Normaali hinta: 105,99 €

HINTA VERKOSSA: 73,99 €

-30%

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa: HUNTER GEMEX Askartelukeskus