PLAYMIND Astro Venture Avaruussetti

PLAYMIND Astro Venture Avaruussetti

Lisää kuvia

Matka universumin kaukaisimpiin kolkkiin on alkanut! Pienet tieteilijät ja astronautin alut rakastavat avaruutta. Tällä Astro Space avaruussetillä pienokainen pääsee leikkimään kaikki villit avaruusunelmansa. Upeassa setissä tulee mukana avaruussukkula, avaruusmönkijä ja avaruusasema sekä astronautti! Asemassa ja sukkulassa valo- ja äänitoiminnot. Runsaassa setissä on paljon leikittävää! Mönkijän lokerot avautuvat nappia painamalla ja sulkeutuvat puskuria painamalla. Astronautti mahtuu sisälle hienoon sukkulaan, jossa on valo- ja äänitoiminto. Avaruusasema aukeaa leikittäväksi ja siinä pyörimistoiminnallisuus sekä valo- ja äänitoiminto. Pakollinen leikkisetti kaikille avaruus-, astronautti- tai NASA-faneille. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.
Settiin sisältyy 1 avaruussukkula, 2 astronauttia, 1 avaruusmönkijä, 1 avaruusasema, 2 astronautin reppua ja 1 latausjohdin.
Toimii 2x AAA/LR03 paristoilla. Paristot ovat mukana pakkauksessa. Paristot eivät ole mukana pakkauksessa. Sisältää lyhytaikaiset paristot kokeilua varten. Käytä uusia paristoja saadaksesi parhaan tuloksen. Suositeltava paristotyyppi: alkaliparistot. Älä käytä ladattavia paristoja. Älä yritä ladata paristoja joita ei ole tarkoitettu ladattavaksi. Älä yhdistele keskenään erityyppisiä paristoja ja kertakäyttöisiä ja ladattavia paristoja. Käytä vain keskenään samantyyppisiä paristoja. Aikuisen tulisi vaihtaa paristot. Tarkista että asennat paristojen navat (+/-) oikein. Poista tyhjentyneet paristot tuotteesta. Vältä oikosulkuja. Poista paristot tuotteesta kun et käytä sitä. Älä heitä paristoja tuleen. VAROITUS! Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Käyttö, johon tuotetta ei ole tarkoitettu, saattaa johtaa tukehtumisvaaraan, varsinkin pienet osat voivat aiheuttaa vahinkoa. Ikäsuositus alkaen 3 vuotiaasta. Poista kaikki pakkausmateriaalit ennen kuin annat tuotteen lapselle. Huomio: Pidä pakkausmateriaalit tallella myöhempää käyttöä varten. Värit ja sisältö saattavat vaihdella.
Näytä enemmän
Näytä vähemmän
  • Katso myös näitä
  • Arvostelut
  • Myymäläsaatavuus

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa: PLAYMIND Astro Venture Avaruussetti


The product is available at the following shops: