SCHLEICH Afrikkalainen elefantti uros

SCHLEICH Afrikkalainen elefantti uros

Lisää kuvia

Elefanttiurokset ovat huomattavasti elefanttinaaraita isompia. Jopa 4 m korkeina ne ovat kirahvien jälkeen toisiksi suurimpia maalla eläviä eläimiä. Ne ovat myös painavimpia maaeläimiä: ne painavat 5-6 tonnia. Afrikannorsu- uros jättää yleensä laumans ollessaan noin 12 -vuotias. Silloin ne ovat tarpeeksi vanhoja löytämän oman ruokansa ja puolustamaan itseään. Ne vaeltavat joko yksin tai toisten urosten kanssa etsimässä uutta laumaa.
Näytä enemmän
Näytä vähemmän
  • Katso myös näitä
  • Arvostelut
  • Myymäläsaatavuus
SCHLEICH Hyeenän hyökkäys

SCHLEICH Hyeenän hyökkäys

Hinta: 29,95 €
SCHLEICH Villieläinlajitelma

SCHLEICH Villieläinlajitelma

Hinta: 28,95 €
SCHLEICH Urosharmaakarhu

SCHLEICH Urosharmaakarhu

Hinta: 10,95 €
SCHLEICH Alligaattori

SCHLEICH Alligaattori

Hinta: 10,95 €
SCHLEICH Tiikeri, valkoinen

SCHLEICH Tiikeri, valkoinen

Hinta: 10,95 €
SCHLEICH Krokotiili

SCHLEICH Krokotiili

Hinta: 10,95 €
SCHLEICH Uroskirahvi

SCHLEICH Uroskirahvi

Hinta: 10,95 €
SCHLEICH Naaraskirahvi

SCHLEICH Naaraskirahvi

Hinta: 10,95 €
SCHLEICH Antilooppi

SCHLEICH Antilooppi

Hinta: 10,95 €

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa: SCHLEICH Afrikkalainen elefantti uros