SYLVANIAN FAMILIES Kylän Kakkukauppa

SYLVANIAN FAMILIES Kylän Kakkukauppa

Lisää kuvia

Sylvanian Families Kylän kakkupuoti on hurmaava kakkukauppa, jossa on iso näyteikkuna ja vaaleanpunainen, kolmikulmainen katto. Upea kauppa nukeille! Settiin kuuluu kaupanpitäjä Villakoiraäiti ja paljon herkullisia kakkuja. Leiki Kylän kakkupuodilla asettelemalla kauniit kakut esille kauppaan. Kakut voi koristella näyttävästi mansikoilla ja logokylteillä. Voit muuttaa keittiön ja esittelypöydän tavaroiden sijoittelua. Muuta tuotteiden esillepanoa asettelemalla kakut kakkutelineille tai esittelyhyllyille. Yhdistä tämä setti Kakkujen koristelusetin (myydään erikseen) kanssa niin leipomoleikeistäsi tulee entistäkin hauskempia. Tee jännittävä ostoskatu laittamalla Kylän kakkupuoti Siilin leipomon, Putiikin, Makeisvaunun ja Hedelmävaunun viereen (myydään erikseen).
Settiin kuuluvat kakkukauppa, kauppias (äiti), katto, näyttöruutu, näyttöpöytä, keittiö, kassakone, 3 kakkujalustaa, 3 kolmekerroksista kakkua, Charlotte-kakku, mansikka-mousse, persikkatorttu, vaniljakastike, 2 kakkulaatikkoa, 3 mustikkatorttua, 3 suklaakakkua, 3 kermakakkua, 6 leivonnaista, kermaputkipussi, kulho, tarjotin.
VAROITUS! TUKEHTUMISVAARA. Sisältää pieniä osia. Ei sovi alle 3-vuotiaille. Käyttö aikuisten valvonnassa. Tarkoitettu vain kotikäyttöön.
Näytä enemmän
Näytä vähemmän
  • Katso myös näitä
  • Arvostelut
  • Myymäläsaatavuus
SYLVANIAN FAMILIES Maalaistalo

SYLVANIAN FAMILIES Maalaistalo

Hinta: 119,95 €
SYLVANIAN FAMILIES Perheauto

SYLVANIAN FAMILIES Perheauto

Hinta: 34,95 €
SYLVANIAN FAMILIES Siiliperhe

SYLVANIAN FAMILIES Siiliperhe

Hinta: 31,95 €

Kirjoita oma arvostelusi

Olet arvostelemassa: SYLVANIAN FAMILIES Kylän Kakkukauppa