xslelut.fi XS Lelut

Usein Kysytyt Kysymykset

K: Kuinka nopeasti tilaukseni käsitellään?

V: Pyrimme lähettämään tuotteet matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toki on mahdollista, että sattuu poikkeuksia, kuten esimerkiksi tuotteen loppuminen keskusvarastosta tai sesonki (esim.joulu). Silloin tilausten käsittely saattaa kestää hieman kauemmin (kuitenkin maksimissaan 5 arkipäivää). Yleensä tuotteiden lähetys tapahtuu kuitenkin 2-3 arkipäivän kuluessa.

K: Olen rekisteröitynyt asiakas, mutta kaikille tuotteille ei lisäntyy 10% alennusta.

V: Rekisteröityneen asiakkaan alennus on voimassa normaalihintaisille tuotteille. Jos sinulla on ostoskorissasi tuotteita, joissa on jo alennus, silloin lisäalennusta siihen ei ole valitettavasti mahdollista saada.

K: Mitä tarkoittaa ilmainen lähetys alkaen 50€ ostoksesta?

V: Jos tilauksesi mahtuu pakettiautomaattiin (max 60x60x36cm) ja on arvoltaan enemmän kun 50€, silloin on toimitus Postin pakettiautomaatteihin ilman postikuluja. Alle 50€ tilauksiin lisätään postikulut 9,95€.
Toimitus kotiin maksaa 19€ ja yli 100€ tilauksille on kotiinkuljetus ilmaista.

K: Miten voin  palauttaa tuotteet, jotka ovat lähetetty minulle Postin pakettiautomaatin kautta?

V: Palautus on mahdollista 14 päivän kuluessa siitä hetkestä, kun paketti on vastaanotettu. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan meille etukäteen sähköpostitse palautuksesta osoitteeseen verkkokauppa@xslelut.fi, ja kirjoittamaan siihen seuraavat tiedot:
* Etu- ja sukunimi
* Puhelinnumero
* Tilauksen numero
* Palautuksen syy tai ongelman kuvaus sekä tuotekoodi(t)
Jos paketti saapui Posti pakettiautomaattiin, saapui teille myös sekä sähköpostitse että puhelimitse koodi, jolla avasitte kaapin oven. Samalla koodilla pystyy avaamaan oven uudelleen ja palauttamaan tuotteet. Ohjeet siihen löytyy pakettiautomaatin näytöltä.