Usein Kysytyt Kysymykset

K: Kuinka nopeasti tilaukseni käsitellään?

V: Pyrimme lähettämään tuottet yhden työpäivän kuluessa. Ysleensä paketti saapuu 1-3 työpäivässä, mutta voi olla myös poikkeuksellisia myöhästymisiä kun tuote on luppunut keskusvarastoltamme tai huippukausina esim. joulunaikaan jolloin pyrimme toimittamaan tilaukset 5 työpäivässä. Enemmän tietoa toimituksista löydätte täältä: https://xslelut.fi/kuljetukset

K:  Olen rekisteröitynyt asiakas, mutta kaikille tuotteille ei saa -10% alennusta!

V: Kirjautuneen asiakkaa edut ovat voimassa vain normaalihintaisille tuotteille. Muita alennuksia tai kirjautuneen asiakkaan etuja ei voi liittää jo alennettuun tuotteeseen.

K:  Mitä tarkoittaa "Ilmainen toimitus yli 70€ ostoksille"?

V: Jos tilaus mahtuu pakettiautomaattiin ja on yli 70€, kuljetus on ilmainen. Alle 70€ tilauksille lisätään kuljetusmaksu seuraavasti:
* DPD Pickup -pakettiautomaatti 5,90
* Kun tilaat kotiinkuljetuksen DPD-kuriirilla, kuljetus maksaa 9,90 € ja yli 70 € tilaukset ovat myös kuriirilla ilmaisia!

K:  Miten palautan paketin?

V:  Paketin palautusoikeus on voimassa 14 päivää sen vastaanottamisesta alkaen. Pyydämme täyttämään palautuslomakkeen ennen paketin palauttamista. Paketit pitää palauttaa sinne mistä sen vastaanotitte. Jos tilasitte paketin pakettiautomaattiin, palauttakaa tilaus samalla ovikoodilla samaan pakettiautomaattiin. Ohjeet löydätte myös automaatin näytöltä. Jos tilasitte paketin postitoimipaikkaan, tarvitsette lähetystynnuksen paketin palauttamista varten. Jos tilasitte paketin XS Lelujen myymälään, voitte palauttaa sen siihen myymälään mistä vastaanotitte tilauksen. 
Pyydämme ystävällisesti lähettämään meille palautuksen tiedot myös sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@xslelut.fi.
Lisätkää siihen seuraavat tiedot:  * Etu- ja sukunimi   * Lähetyksen numero   * Palautuksen syy tai reklamaation selvitys sekä tuotekoodit.
Lähetyksen numeron ja tuotekoodit löydätte kuitilta jonka lähetimme teille paketin mukana.