Usein Kysytyt Kysymykset

K: Kuinka nopeasti tilaukseni käsitellään?

V: Pyrimme lähettämään tuotteet matkaan yhden arkipäivän kuluessa. Toki on mahdollista, että sattuu poikkeuksia, kuten esimerkiksi tuotteen loppuminen keskusvarastosta tai sesonki (esim.joulu). Silloin tilausten käsittely saattaa kestää hieman kauemmin (kuitenkin maksimissaan 5 arkipäivää). Yleensä tuotteiden lähetys tapahtuu kuitenkin 2-3 arkipäivän kuluessa. 
HUOM! Johtuen koronaviruksen (covid-19) aiheuttamista poikkeusoloista, verkkokaupasta tilattujen pakettien toimituksissa voi olla viivettä. Myymälöistä noudettavien pakettien toimitusaika on 8 arkipäivää. 
Täältä löydät Postin tiedotteita tilanteesta.

K: Olen rekisteröitynyt asiakas, mutta kaikille tuotteille ei lisäänny 10% alennusta?

V: Rekisteröityneen asiakkaan alennus on voimassa normaalihintaisille tuotteille. Jos sinulla on ostoskorissasi tuotteita, joissa on jo alennus, silloin lisäalennusta siihen ei ole valitettavasti mahdollista saada.

K: Mitä tarkoittaa veloituksetta lähetys alkaen 70€ ostoksesta?

V: Jos tilauksen arvo on alle 70€, lisääntyy kuljetusmaksu 5,90€ tilattaessa pakettiautomaattiin tai postiin, 9,90€ kotiinkuljetuksella. Jos tilauksen arvo on yli 70€ se on veloituksetta.

K: Miten voin palauttaa tuotteet?

V: Palautus on mahdollista 14 päivän sisällä paketin noutohetkestä alkaen. Tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen, josta ne on noudettu.
Jos paketti saapui pakettiautomaattiin pystyy lokerokoodilla avaamaan oven uudelleen ja palauttamaan tuotteet. Ohjeet siihen löytyy pakettiautomaatin näytöltä.

Jos paketti saapui postiin pystyy lähetystunnuksella palauttamaan tuotteet sinne. 

Jos paketti saapui XS Lelut myymälään pystyy palauttamaan tuotteet sinne.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan meille etukäteen sähköpostitse palautuksesta osoitteeseen verkkokauppa@xslelut.fi, ja kirjoittamaan siihen seuraavat tiedot:
* Etu- ja sukunimi
* Puhelinnumero
* Lähetyksen numero
* Palautuksen syy tai ongelman kuvaus sekä tuotekoodi(t)